Adok-Kapok Napok 2017

Ismét útjára indul az Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amely az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. A Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásából született program részletei:

Mikor?

Április 22-től május 14-ig várjuk a felajánlásokat, 10 és 20 óra között.

Hol?

Premier Outlet, Biatorbágy, Budaörsi út 4.
Az Adománygyűjtő Pont a 106-os üzletnél található meg.

Mit?

Jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket fogadunk.

Kiknek?

Krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére gyűjtünk. Az idei Adok-Kapok Napok egyik kiemelt feladata a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítése.

Miért?

„Adni jó. Főleg gyerekeknek. Szerintem ebben nincs semmi bonyolult vagy megfoghatatlan dolog, és az emberek érzik, hogy mennyivel jobb adni, mint azon az oldalon lenni, ahol kérni kell már – mondta Wolf Kati énekesnő, az akció védnöke, majd hozzátette: „Harmadik éve veszek részt az Adok-Kapok Napokon, és nagyon jó volt érezni, hogy milyen komoly összefogás övezi. Mindig rá kell, hogy jöjjek: az emberek nagyon szívesen adnak, csak szükségük van egy megbízható kezdeményezésre, igazi céllal és átlátható megvalósítással.”

A biatorbágyi outletközpont az adományozók segítségét közel egy héten keresztül felhasználható, akár 50% kedvezményre jogosító kuponokkal köszöni meg.