Busztragédia Olaszországban

Az egész országot sokkoló tragédia utáni gyászban az Ökumenikus Segélyszervezet lehetőséget szeretne biztosítani mindenkinek, hogy szolidaritását fejezze ki a Verona közelében történt buszbalesetben érintett családokkal. A Segélyszervezet pénzadománygyűjtést indít, és a beérkező adományokat teljes egészében az érintett családoknak juttatja el. 

„Egy ilyen tragédia esetén az ember a gyász és a tehetetlenség érzésével szembesül. Az együttérzés és az imák mellett talán a legtöbb, amit tehetünk, hogy támogatjuk a tragédiát szenvedett családokat, akik családfenntartót, gyermeket vesztettek el, vagy sérülésük miatt hosszabb kezelésre szorulnak - mondta Lehel László a Segélyszervezet elnök-igazgatója”.

A gyűjtéshez itt, a honlapon, illetve a 11705008-20464565 számlaszámon, „Buszbaleset” megjelöléssel lehet adakozni.  

Hírek

A Verona közelében történt buszbaleset másnapján meghirdetett pénzadománygyűjtésre több mint 130 millió Ft érkezett a Segélyszervezethez: az adományokat 100%-ban az érintett családoknak adta át a szervezet.
A Verona közelében történt buszbaleset másnapján meghirdetett országos pénzadománygyűjtésre májusig mintegy 130 millió forint érkezett az Ökumenikus Segélyszervezethez.
A Segélyszervezet sajtótájékoztató keretében mondott köszönetet az adományozóknak, mely alkalommal Lehel László ismertette a gyűjtés részleteit és a pénzadomány felhasználásának módját is.

Kiemelt cím

Busztragédia