Felhőtlen gyermekkor

2019 tavaszán újra összefogást hirdetünk a nélkülöző és bántalmazott gyermekekért. Olyan nélkülöző gyermekekért, akiknek esélyük sincs megtapasztalni a gyermekkor gondtalanságát.

Segélyszervezetünk központjaiban országszerte több mint 2000 rászoruló gyermekkel foglalkozunk rendszeresen. Több mint 2000 kis egyéniség, arc, sors. Több mint 2000 esély egy jobb életre annál, mint ami a segítségünk nélkül várna rájuk.

Munkánk során nap mint nap tapasztaljuk, hogy egy szeretetteljes, odafigyelő közegben a legnehezebb múltú gyermekben is ott van az esély a pozitív változásra. Hogy a sokat bántott gyermek is újra megtanul bízni, hogy a súlyos hátrányokkal küzdő gyermek fejlesztő pedagógusaink kezei között szárnyakat kap, hogy a családi krízis miatt felnőtt szerepekbe kényszerült kicsikből programjainkon előmerészkedik a felhőtlenül játszó gyermek.

Mi, a Segélyszervezetnél jelenleg nyári táborainkat készítjük elő, ahol átmeneti otthonokban élő, hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek számára biztosítunk nyaralási lehetőséget. Célunk kizökkenteni őket a nehéz hétköznapokból, és lehetőséget nyújtani számukra a felhőtlen táborozásra sok sporttal, játékkal, élménnyel és fejlesztő programokkal. Adományoddal most olyan gyermekek táboroztatásához járulhatsz hozzá, akik sosem voltak még nyaralni!


Hogyan segítünk?


Hogyan csatlakozhatok?


Hol segítünk?


Köszönet a támogatásért! 

Segélyszervezetünk partnereként a Képmás magazin felajánlotta, hogy egy 3 hónapos előfizetéssel mond köszönetet minden adományozónak, aki 4000 forint feletti összeggel támogatja Felhőtlen gyermekkor felhívásunkat. Amennyiben adományod eléri vagy meghaladja a 4000 forintot, következő köszönőlevelünkben küldünk információt az ajándék Képmás előfizetés igénybevételéről. Átutalás esetén kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel postai címed vagy e-mail címed.


Kérünk, támogasd munkánkat, hogy családokat befogadó otthonaink működtetésével, 
fejlesztő pedagógusok bevonásával, közösségi programok és táborok szervezésével
az esélytelenül induló gyermekeknek is esélyt adhassunk
felhőtlen gyermekkorra! 

Köszönjük!


Videó

Hírek

500 gyerek táborozhat az adományozóknak köszönhetően.
Az összegyűlt több mint 60 millió forintból az Ökumenikus Segélyszervezet a nyári táborok mellett a gyerekek egész éves támogatását is segíti.
Az áruházlánc vásárlói a május 6. és június 2. között zajló kampányban összesen 135.321 db kupont vásároltak.

Partnerek

Intézmények

Címkék: