Felhőtlen gyermekkor

Én is segítek!

2018 tavaszán újra összefogást hirdetünk a nélkülöző és bántalmazott gyermekekért. Olyan nélkülöző gyermekekért, akiknek esélyük sincs megtapasztalni a gyermekkor gondtalanságát.

Felnőttként az egyik legszebb küldetésünk, hogy gyermekeinknek biztosítsuk mindazt, ami a felhőtlen gyermekkorhoz szükséges: biztonságos otthont, egészséges ételeket, tanulást, élményeket, pihenést. Ha lehet, mindenből még jobbat, mint amit mi kaptunk, sok szeretettel, törődéssel.

Mi, a Segélyszervezetnél jelenleg nyári táborainkat készítjük elő, ahol átmeneti otthonokban élő, hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek számára biztosítunk nyaralási lehetőséget. Célunk kizökkenteni őket a nehéz hétköznapokból, és lehetőséget nyújtani számukra a felhőtlen táborozásra sok sporttal, játékkal, élménnyel és fejlesztő programokkal. Adományoddal most olyan gyermekek táboroztatásához járulhatsz hozzá, akik sosem voltak még nyaralni!

 


A beérkező adományokból:


Hogyan csatlakozhatok?Köszönet a támogatásért! 

Minden adományozó, aki 4000 forint feletti összeggel támogatja június 8-ig a "Felhőtlen gyermekkor" felhívását, a Mediaworks Hungary Zrt-től jóvoltából 30%-os kedvezményt vehet igénybe új előfizetésre. További részleteket itt olvashatsz. 


Kérünk, támogasd munkánkat, hogy családokat befogadó otthonaink működtetésével, 
fejlesztő pedagógusok bevonásával, közösségi programok és táborok szervezésével
az esélytelenül induló gyermekeknek is esélyt adhassunk
felhőtlen gyermekkorra! 

Köszönjük!


Videó

Hírek

A gyűjtés során befolyt adományokat a bántalmazott és mélyszegénységben élő gyermekeknek szóló nyári táborok szervezésére fordítják.
A Tesco az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen Gyermekkor elnevezésű adománygyűjtését.
Jáksó László és a Sláger FM műsorvezetői több mint 2 millió forintot gyűjtöttek a rászoruló gyerekeknek

Partnerek

Intézmények

Címkék: