Felhőtlen gyermekkor

2017 tavaszán újra összefogást hirdetünk a nélkülöző és bántalmazott gyermekekért. Gyermekekért, akik mit sem tehetnek családi és anyagi helyzetükről. Mit sem tehetnek arról, hogy ha nem kapnak külső segítséget, akkor a távolság köztük és szerencsésebb társaik között napról napra növekszik. Sokuk számára nem adatnak meg a felhőtlen gyermekkor alapvető feltételei:  az egészséges fejlődéshez szükséges napi étkezések, a meleg ruha, a védelmet nyújtó otthon. Sokuknak az olyan, a legtöbb gyermek számára természetes,  dolgokról is le kell mondaniuk, mint az életkoruknak megfelelő játékok, az élményekben gazdag nyári táborok vagy az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen sportfoglalkozások.

Az Ökumenikus Segélyszervezetnél évente közel 1500 nehéz sorsú gyermeket segítünk rendszeresen otthonainkon és családsegítő intézményeinken keresztül.

Közel 1500 gyermek, közel másfél ezer történet, amely rosszul kezdődött, de nem kell, hogy rosszul is folytatódjon.Csatlakozz, adjunk együtt esélyt a felhőtlen gyermekkorra!

Hogyan csatlakozhatok?

- itt, a honlapunkon, vagy a 11705008-20464565 számlaszámra történő utalással. Utaláskor kérjük tüntesse fel közleményként: Felhőtlen gyermekkor

- a 1353-as adományvonal hívásával egészen június 30-ig

- május 2-től a TESCO üzletek pénztárainál kapható kuponok vásárlásával


A beérkező adományokból:

 Kérünk, támogasd munkánkat, hogy családokat befogadó otthonaink működtetésével, 
fejlesztő pedagógusok bevonásával, közösségi programok és táborok szervezésével
az esélytelenül induló gyermekeknek is esélyt adhassunk
felhőtlen gyermekkorra!
Az alábbi gombra kattintva tudsz adományozni: 

Köszönjük!


 

Videó

Hírek

38 millió forint gyűlt össze az idei tanév utolsó napjával lezárult Felhőtlen gyermekkor elnevezésű figyelemfelhívó és adománygyűjtő kampány során.
Május 2. óta 100 000 adománykupont vásároltak meg a hazai Tesco áruházakban. Az áruházlánc vásárlói így már 25 millió forinttal járultak hozzá a Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtéshez.
Gyereknaphoz közeledve a Segélyszervezet országos adománygyűjtést indít a nélkülöző gyermekekért. Az idén 4. alkalommal meghirdetett Felhőtlen gyermekkor gyűjtéshez idén is számos módon lehet csatlakozni.

Partnerek

Intézmények

Címkék: 

Kiemelt cím

Felhőtlen gyermekkor