Egészen év végéig várják a hívásokat a 1353-as adományvonalon

Dátum: 
2017. december 27.

December 31-ig még öt napon keresztül hívható az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala. Az advent első vasárnapján indult szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtés céljait hívásonként 250 forinttal lehet támogatni.


  
Az Ökumenikus Segélyszervezet az elmúlt heteket is jellemző nagyszabású ünnepi segélyakciókon túl, a hétköznapokban is évente családok tízezreinek nyújt kézzelfogható segítséget élelmiszer, ruha vagy éppen tanszerek formájában, átmeneti otthonainkban családok százainak biztosít lakhatást és átfogó támogatást a továbblépéshez. És ami talán a legelőremutatóbb: az esélyteremtés, a valódi kitörési pontok a szegénységből: hogy a felnőtteknek kínáljon esélyt a felzárkózásra, a gyermekeknek segítsen a szegénység okozta hátrányaik leküzdésében. Egy-egy családdal a Segélyszervezet munkatársai akár éveken át foglalkoznak, annak érdekében, hogy önállóan, külső segítség nélkül boldoguljanak. A 1353-as szám tárcsázásával hívásonként 250 forinttal lehet hozzájárulni az „Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak és Esélyt az esélyteleneknek!” mottóval meghirdetett pénzadománygyűjtéshez. Az ország legnagyobb ünnepi összefogásának részleteiről a www.segelyszervezet.hu oldalon lehet többet olvasni.

Projektek

  • 1995 óta hirdetjük meg minden évben Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket, amely azóta, évről évre növekedve, az ország legnagyobb ünnepi összefogása lett. A felhívás állandó mottójává vált szeretet.éhség. és a tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával.