A Fradi is csatlakozik az Iskolakezdés együtt! segélyakcióhoz

Dátum: 
2019. augusztus 15.

Töltsük meg együtt 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját!

A Ferencvárosi Torna Club is csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet 1000 rászoruló gyermek beiskolázását segítő Iskolakezdés együtt! segélyakciójához, amelynek keretében idén is gyermekenként 10 ezer forint értékű, személyre szabott, minőségi tanszercsomagokkal szeretnék támogatni a nehéz sorsú iskolásokat. Célkitűzés, hogy a segítség már az első becsöngetés előtt célba érhessen. 

Közös jótékonysági akciót hirdetett rászoruló gyermekek beiskolázására az FTC és az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Iskolakezdés együtt! segélyakcióhoz kapcsolódó kezdeményezés kétféle módon is lehetőséget kínál a szurkolóknak a nehéz sorsú családok támogatására. Ha valaki személyesen vásárol a Fradi Shopban, akkor az ott kiválasztott és a segélyakcióra felajánlott iskolaszereket a pénztár mellé kihelyezett, felmatricázott dobozokban helyezheti el. Az adományozás történhet online is. A futballklub webshopjában történő vásárlás esetén a szervezők azt kérik, hogy a megjegyzés rovatba írják be az „Iskolakezdés” szót és a termékek nevét, amelyeket felajánlanak a gyermekek részére. A rendelés leadását követően a Fradi Shop munkatársai elhelyezik ezeket a gyűjtő dobozokban. A felajánlott iskolaszereket az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el a rászorulókhoz. A program időtartama: augusztus 15-31. További információ ide kattintva.

A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet 2014 óta stratégiai partnerek, az elmúlt évek során számos segélyakcióban működtek együtt. Több száz rászoruló részére osztottak meleg ebédet, valamint rászoruló családok számára gyűjtöttek meleg ruhákat a klub tagjai és szurkolói. A hokisok és az öregfiúk labdarúgócsapat pedig a veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára gyűjtött pénzadományt.

Partnerek

Projektek

  • Minden augusztusban Iskolakezdés együtt! címmel országos adománygyűjtést szervezünk 1000 gyermek beiskolázásának támogatására. Célkitűzésünk, hogy a segítség már az első becsöngetés előtt célba érhessen.