Kiállítás hírességek iskolás tárgyaiból

Dátum: 
2014. augusztus 19.

A 1353-as adományvonalon most rászoruló gyerekek iskolakezdését lehet támogatni -  Töltsük meg együtt 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját!

Wolf Kati, Rakonczay Gábor és Wessely Márti személyesen is részt vett annak a különleges tárlatnak a mai megnyitóján, melyen az ők, illetve Kovács Kokó István, Janicsák Veca, Csemer Boglárka Boggie, Erdélyi Balázs, Puskás Peti, Segal Viktor, Felméri Péter által felajánlott, az iskoláskorukhoz köthető személyes tárgyakat állította ki az Ökumenikus Segélyszervezet.

A fent említett nevek sikeres, ismert, elismert és pozitív példaképek, akik felajánlásukkal az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! elnevezésű adománygyűjtő kampányhoz csatlakoztak, s ezzel a rászoruló gyermekek iskolakezdési támogatásának fontosságára hívják fel a figyelmet. A hírességek személyes tárgyai augusztus 26-ig tekinthetők meg a budapesti Allee Bevásárlóközpont földszinti átriumában, ahol a tárgyakhoz kapcsolódó, eddig sehol máshol nem hallott történetetek is elolvashatók. A 1353-as adományvonal szeptember 30-ig hívható.


  
Az Iskolakezdés együtt! akcióról röviden
Sok gyerek már az első becsöngetés előtt rosszabb esélyekkel indul, mint társai, mert szülei nem tudják megvenni a szükséges tanszereket, eszközöket. Az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! címmel idén is összefogást hirdetett, hogy 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját tölthesse meg hiánypótló taneszközökkel. Hogy számukra is e tárgyak és ne azok hiánya határozza meg sorsukat, bárki segíthet a 1353-as adományvonal hívásával (250 forint/hívás), online a www.segelyszervezet.hu oldalon, a nagyobb postákon kihelyezett perselyek illetve csekkek felhasználásával, továbbá átutalással az Ökumenikus Segélyszervezet 11705008-20464565-ös adomány-számlaszámára. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: Iskolakezdés. Köszönjük!

 

Projektek

  • Minden augusztusban Iskolakezdés együtt! címmel országos adománygyűjtést szervezünk 1000 gyermek beiskolázásának támogatására. Célkitűzésünk, hogy a segítség már az első becsöngetés előtt célba érhessen.