Napi 1000 adag melegételt oszt ki öt napon át a Segélyszervezet a fővárosban

Dátum: 
2018. december 18.

A szeretetvendégségen az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezi hagyományos adventi-karácsonyi melegétel-osztását. Öt napon át, december 18. és 22. között naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára.  

December 18-án, kedden az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai, önkéntesei osztották ki az ételadagokat, melybe többek között bekapcsolódott Tompos Kátya színésznő, Wolf Kati énekesnő és Verrasztó Dávid háromszoros Európa-bajnok úszó, valamint az ételosztáshoz támogatóként is csatlakozó E.ON Hungária önkéntesei. A szeretetvendégség menüje sertéspörkölt + rizs + savanyúság + sütemény, forró tea, kenyér volt.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni!  Az adományvonalra 1 hívás 250 forint, így 4 hívás egy tál meleg ételt jelenthet egy rászorulónak!

Intézmények: