Összesen 10.000 adag melegételt oszt ki a Segélyszervezet az ünnepi időszakban Budapesten és vidéken

Dátum: 
2015. december 24.

ÖSSZESEN HATEZER TÁNYÉR MELEGÉTEL FOG ELFOGYNI AZ EGYHETES BUDAPESTI SZERETETVENDÉGSÉGEN
Vidéki intézményeiben folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet ünnepi ételosztás sorozata

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezte hagyományos adventi-karácsonyi melegétel osztását. Hat napon át, december 18. és 23. között naponta 1000 adag ételt osztottak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára.

Az osztásban a Segélyszervezet partnervállalati és azok önkéntesei mellett hírességek is részt vettek: Koko, a Segélyszervezet jószolgáltai nagykövete mellett többek között D. Tóth Kriszta, D. Tóth András,  Keresztes Ildikó és Völgyesi Gabi énekes és Debreczeni Zita modell is bekapcsolódott az ételosztásba. 

A nagyszabású ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A Segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!

Projektek

  • 1995 óta hirdetjük meg minden évben Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket, amely azóta, évről évre növekedve, az ország legnagyobb ünnepi összefogása lett. A felhívás állandó mottójává vált szeretet.éhség. és a tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával.