Ne csak szurkolj, segíts!

Én is segítek!


Az Ökumenikus Segélyszervezet „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” nevű jótékony futóközösségének célja, hogy ráirányítsa a többi futó, illetve a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és ezáltal minél több embert változtasson szurkolóból aktív segítővé.

Várunk téged is a csapatba, ha...

...szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal, és
...már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, nem elég szurkolni értük,
   hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!   

 


Következő versenyek ahol jelen leszünk 


Aktuális cél

A Maraton- és félmaratonváltó célja a Segélyszervezet Kapaszkodó programjának támogatása.

Kapaszkodó programunk keretében országszerte 12 helyszínen több mint 2000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

2015-ben hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg az első Beregszászi Jótékonysági Félmaraton közösségi futóeseményét Kárpátalján. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a magyar közvélemény figyelmét a háború nyomán tovább romló gazdasági helyzetű szomszédos országban nélkülöző családokra, a segítségnyújtás fontosságára. Az előző években a verseny Kárpátalja legjelentősebb jótékonysági futóversenyévé vált.

2019-ben a futóesemény már harmadik alkalommal a BeregFest Fesztivál keretében - de továbbra is a Segélyszervezet önálló szervezésű eseményeként - kerül megrendezésre.

Az idei verseny időpontja: 2019.szeptember 28.

A versenyen való részvétel ingyenes!

További információk ide kattintva érhetők el.


Hogyan tudok segíteni?

 

 

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz! 

 

 

 

 

 

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből!

 

 

 

 

 

Adományozz itt, az oldal tetején honlapunkon, és biztasd erre szurkolóidat is!

 


Érdekel a program, mit tegyek? Mi az első lépés?

Egyszerű. Regisztrálj az alábbi oldalon lévő űrlapon. Mi pedig mindig megküldjük neked a legfrissebb információkat, pl. hogy mikor, melyik futóversenyen és milyen aktuális célért állunk rajthoz. 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahonnan mindig első kézből tudsz majd értesülni a „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” programot érintő friss hírekről.

Pólórendelés:
A futómezt megrendelheted előre, vagy a kitelepüléseinken személyesen is megvásárolhatod. (Ha biztos akarsz lenni, abban, hogy legyen a méretedben, javasoljuk az előrendelést.)

Ha további kérdéseid lennének, a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címre írj nekünk! 


Céges futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?

Sőt, hozd a többieket is! Csatlakozzatok céges csapatként, és küzdjetek együtt a közös célért! Gyűjtsetek minél több támogatót a kollégák közül! Első lépésként töltsd ki te is az űrlapot úgy, hogy megadod a céged nevét is. Második lépésként pedig írj nekünk egy e-mailt a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu címre „Céges futócsapat”tárggyal, és további, kifejezetten cégekre szabott adományozási lehetőségeinket is megosztjuk veletek.

Hírek

A hétvégi futóversenyen zárult az ökumenikusok 20 napos pénzadománygyűjtése.
Él a 1353-as adományvonal: a sportverseny a szolidaritásra és az összefogásra hívja föl a figyelmet.
Thuróczy Szabolcs, Kiss Gergely, Rátonyi Kriszta és Iain Lindsay brit nagykövet is a rászoruló gyerekekért állt rajthoz a mai maraton- és félmaraton futóversenyen.