Ultrabalaton 2019

2018 után 2019-ben is jótékonysági váltót indít az Ultrabalatonon az Ökumenikus Segélyszervezet. „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” nevű csapatunk küldetése, hogy  adományokat gyűjtsön a „Felhőtlen gyermekkor” nyári táborok megszervezésére. Támogatásoddal olyan hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatásához járulsz hozzá, akik bántalmazás áldozatai vagy mélyszegénységben élnek. 

A csapat

Büszkék vagyunk rá, hogy Iain Lindsay, brit nagykövet úr és munkatársai ismét rajthoz állnak velünk e jó ügyet képviselve. Csapatunk többi tagja a Segélyszervezet munkatársai mellett az élet legkülönbözőbb területeiről érkeznek, akiket a futás iránt érzett szenvedélyen túl a segíteni akarásuk köt össze. Szeretnénk, ha te is csatlakoznál adományoddal, hogy együtt érhessük el kitűzött célunkat.

A csapat tagjai
- a brit nagykövetségről: Iain Lindsay, Nyitrai Levente, Szilágyi Georgina,
- a Segélyszervezet munkatársai: Gáncs Kristóf, Horváth Brigitta, József Imre, Réti Viktor 
- a Segélyszervezet önkéntesei: Gagyi Róbert, Inhaizer Gyula, Szalmási Dániel, Szoó Attila, Vágvölgyi Mihály

A cél

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén nyáron hatodik alkalommal szervezi meg táborait hátrányos helyzetű, bántalmazott gyermekek számára. Támogatásoddal olyan gyermekek táboroztatásához járulsz hozzá, akiknek enélkül esélyük sem lenne eljutni nyaralni. A táborok célja kizökkenteni őket a nehéz hétköznapokból, és lehetőséget nyújtani számukra a felhőtlen táborozásra sok sporttal, játékkal, élménnyel és fejlesztő programokkal.

A Segélyszervezet nagy hangsúlyt fektet az adományok átlátható felhasználására, amelyet a KPMG könyvvizsgálata is garantál. Ez azt jelenti, hogy minden egyes adományozónak visszajelzést fogunk küldeni a támogatások felhasználásáról. 

Támogatás

A futócsapat célját, a gyerekek nyári táborozását itt, az oldal tetején vagy banki átutalással a 11705008-20464565-os OTP számlaszámon "Ultrabalaton" megjegyzéssel tudod adományoddal támogatni! Kérjük, írd be a megjegyzés rovatba, hozzájárulsz-e ahhoz, hogy az oldal alján feltüntessük neved támogatóként!

Ha te is szívesen csatlakoznál a Segélyszervezet jótékony futókból álló közösségéhez, itt csatlakozhatsz és tudhatsz meg még többet kezdeményezéseinkről.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is ide kattintva!