Nők Lapja - Kapaszkodó Program

Segítsünk a rászoruló gyermekeknek!

2017-ben újra összefogunk a Nők Lapjával, hogy az olvasók bevonásával minél több rászoruló gyermeknek tudjunk kapaszkodót nyújtani. A beérkező adományokból segélyszervezetünk fejlesztő foglalkozásokat biztosít szegénység és bántalmazás miatt hátrányokkal küzdő gyermekeknek. Esélyteremtő munkánkról a Nők Lapja egész éves cikksorozatban számol be.

A Nők Lapja - Kapaszkodó adománygyűjtés arról szól, hogyan adjunk együtt esélyt az önhibájukon kívül esélyteleneknek. Hosszú távra fejlődést ugyanis öt-tíz-húsz órás fejlesztésekkel lehet elérni, nem egy karácsonyra adott plüssmackóval, még ha az utóbbit az átadáskor talán nagyobb örömmel is fogadja egy gyermek. A szegénységgel összefüggő hátrányok leküzdése érdekében a látóterünkbe került különböző életkorú gyerekeknek személyre szabott fejlesztési folyamatot kínálunk, a család bevonásával. Hogy még időben legyünk, a legtöbb esetben azonnal, itt és most kell lépni, szakembert találni, terápiát indítani. A Nők Lapjával közösen indított gyűjtés eredménye lefordítható lesz fejlesztő órákra: 


Így segíthet:

- Online adományozással itt, a honlapon.

Átutalással a 11705008-20464565 számlaszámon.
Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel:  „Nők Lapja – Kapaszkodó”, illetve adja meg e-mail címét, hogy közvetlenül is beszámolhassunk az adomány felhasználásáról! 

Hírek

Az egész éves összefogás gyermekek felzárkózását támogatja.
Rászoruló családoknak nyújthat kapaszkodót, aki az Erkel Színház Jancsi és Juliska december 10-ei meseoperájára vált jegyet.

Partnerek