Összefogás a Notre Dame-ért

Lehetőséget teremtünk  a Notre-Dame újjáépítéséért indított összefogáshoz való csatlakozásra!

A gyűjtéshez itt, az oldal tetején lehet online adományozással csatlakozni vagy a 11705008-20464565-ös számlaszámunkon, „Notre-Dame” megjelöléssel. 

Úgy tapasztaljuk, hogy hazánkban is sokan sokféle indíttatásból szeretnék kifejezni szolidaritásukat, és saját adománnyal is csatlakozni a Notre-Dame-ért indult összefogásnak. Vannak, akik személyes emlékeket őriznek a székesegyházban tett látogatásról, míg mások egy fontos, szimbolikus keresztény, avagy ökumenikus ügyként tekintenek a templom újjáépítésére. Egyházi hátterű szervezetként, széles társadalmi bizalommal bíró szervezetként fontosnak tartjuk, hogy biztonságos adományozási csatornát kínáljunk mindazoknak, akik segíteni szeretnének.

Mint ismeretes, a világ egyik legismertebb és leglátogatottabb katedrálisa április 15-én, hétfő este gyulladt ki, és szenvedett felbecsülhetetlen károkat. A katasztrófa másnapján nemzetközi összefogás indult, melyhez Magyarországról is több város csatlakozott. 

Hírek

Saját adománygyűjtési csatornáin keresztül is lehetőséget teremt a Notre-Dame újjáépítéséért indított összefogáshoz való csatlakozásra az Ökumenikus Segélyszervezet.