Hírek

Dátum: 2016. szeptember 27.
A menekültügyi és migrációs válság idején tanúsított humanitárius munkája elismeréseként a Segélyszervezet két munkatársa is miniszteri elismerő oklevelet kapott.
Dátum: 2016. augusztus 18.
Idén a hazánkban már státusszal rendelkező migráns gyerekek számára is biztosít integrációs célú nyári élményprogramot Segélyszervezet.
Dátum: 2016. április 02.
A Segélyszervezet munkatársai továbbra is gyermekfoglalkozásokat szerveznek heti egy-egy alkalommal a bicskei és vámosszabadi befogadóállomáson.
Dátum: 2016. március 04.
A Segélyszervezet Lehel László elnök-igazgató által vezetett küldöttségének tagjaként tett látogatást Szlovéniában március 3-án Lévai Anikó, jószolgálati nagykövet.
Dátum: 2016. február 04.
A szlovéniai Sentilj befogadó központjában az Ökumenikus Segélyszervezet játszóházat működtet migráns gyermekeknek.
Dátum: 2015. november 10.
3 napos szakmai tréninget munkatársainak a Segélyszervezet - a képzésen az elmúlt hónapokat meghatározó migrációs krízis tapasztalatainak összegzése mellett a továbbképzésé a főszerep.
Dátum: 2015. október 21.
A szlovén-horvát határ közelében felállított regisztrációs ponton kapcsolódtak be migránsok ellátásába az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei.
Dátum: 2015. október 20.
Két mobilcsapatot küld Szlovéniába az Ökumenikus Segélyszervezet. A magyar segítők a következő napokban a migránsok ellátásába kapcsolódnak be a horvát határhoz közeli Petesháza központtal.
Dátum: 2015. október 19.
A szombat éjfélkor életbelépő magyar-horvát határzárat követően az Ökumenikus Segélyszervezet kész segítséget nyújtani a magyar határ horvát és a szlovén oldalán is.
Dátum: 2015. október 16.
Az Ökumenikus Segélyszervezet helyszíni koordinációs ülést kezdeményezett a Hegyeshalomnál dolgozó segítőknek.

Oldalak