Hírek

Dátum: 2019. március 20.
A kormányzati együttműködés mellett társadalmi összefogást is indít a Segélyszervezet, hogy a háború után visszatérő családok gyermekei újrakezdhessék a tanulást.
Dátum: 2018. november 13.
Egy éven belül második alkalommal szervezett adománygyűjtést a háború után visszatelepülő iraki keresztény családok megsegítésére a Magyarországi Evangélikus Egyház.
Dátum: 2018. július 04.
Az unitárius egyház valamennyi gyülekezete gyűjtést hirdet a következő hetekben, s egy vasárnapi perselypénzt ajánl fel.
Dátum: 2018. június 20.
„Esély a visszatérésre, esély a maradásra!” - országos adománygyűjtést indított iraki segélyprogramjának támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet
Dátum: 2018. május 22.
Pünkösdi üzenetében Fabiny Tamás a reményről beszélt az üldözött keresztényeknek.
Dátum: 2018. május 19.
„A magyarok segítsége nélkül nem tudtunk volna visszajönni”
Dátum: 2018. március 08.
2018. március 6-án Balog Zoltán az Emberi Erőforrások minisztere és delegációja meglátogatta a Segélyszervezet erbili irodáját.
Dátum: 2018. február 26.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatta segélyprogramhoz a Magyarországi Evangélikus Egyház is csatlakozott.
Dátum: 2018. február 09.
A Moszul melletti Bashiqa településen hozta létre újabb iraki központját a Segélyszervezet. Erbili irodája mellett, ez már a második folyamatosan működő képviselete a térségben a szervezetnek.  
Dátum: 2017. október 30.
A korábban szövetséges iraki illetve kurd erők között októberben kiélesedett konfliktus következtében több ezer menekült hagyta el észak-iraki otthonát, s keresett átmeneti biztonságot a szomszédos településeken.

Oldalak