Hírek

Dátum: 2015. október 01.
Több mint 300 álláskereső vett részt a Segélyszervezet és a HEINEKEN Hungária által életre hívott Soproni Jóleső Segítség program pécsi rendezvényén.
Dátum: 2015. április 29.
Több száz álláskereső vett részt a Segélyszervezet és a HEINEKEN Hungária által életre hívott Soproni Jóleső Segítség program miskolci egész napos rendezvényén.
Dátum: 2015. március 23.
Közel háromszáz álláskereső vett részt a Segélyszervezet és a HEINEKEN Hungária által életre hívott Soproni Jóleső Segítség program szolnoki egész napos rendezvényén.
Dátum: 2015. február 25.
Sopronban nyitja meg negyedik álláskeresőket segítő központját aSegélyszervezet. A legújabb Ygen Humánerőforrás Központ is a korábban indult irodák egyedülállóan eredményes módszertanát követi.
Dátum: 2015. január 21.
Álláskereső kékszámmal, országos roadshow-val és attitűdfelmérő online kérdőívvel folytatja az álláskeresők támogatását a Soproni Jóleső Segítség program - tízből heten munkát találnak a résztvevők közül.
Dátum: 2014. október 07.
Együttműködési megállapodást kötött a Segélyszervezet és a Nemzeti Munkaügyi Hivatal 2014. október 7-én, Budapesten.az álláskeresők fejlesztése és mielőbbi elhelyezkedése érdekében.
Dátum: 2014. október 04.
Szolnokon a Soproni Sörfesztiválon vette át jelképesen a Segélyszervezet a HEINEKEN Hungáriától azt a 100 millió forintot, amellyel álláskeresők munkahelyhez jutását segíti majd a Soproni Jóleső Segítség program keretében.
Dátum: 2014. július 24.
A Soproni Jóleső Segítség pénzgyűjtő akciójának célja a 100 millió forint elérése, mellyel az Ökumenikus Segélyszervezet munkaerő-piaci tevékenységét segíti.
Dátum: 2014. június 18.
2014 nyarán minden egyes eladott korsó csapolt Soproni árából 10 forintot az álláskeresők segítésére fordít a HEINEKEN - a program a Segélyszervezettel kötött stratégiai megállapodás keretében indul el.
Dátum: 2013. szeptember 30.
Állásbörzéken és ifjúsági konferenciákon való aktív részvétellel (tanácsadással, próbainterjú lehetőséggel) is támogatja a pályakezdő fiatalokat az Ökumenikus Segélyszervezet Ygen Humánerőforrás Központja. Szűcs István, a Központ vezetője több fórumon is tart előadást a napokban.

Oldalak