Hírek

Dátum: 2019. május 08.
A fiatal generációt is veszélyezteti a szerencsejáték-függőség, ezért az Ökumenikus Segélyszervezet a Szerencsejáték Zrt. támogatásával különös figyelmet fordít a diákok védelmére.
Dátum: 2019. április 17.
A Játék határokkal modellprogram keretében immár 24 oktatási intézményben tartanak prevenciós órákat.
Dátum: 2017. április 26.
A Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. közös, 2012 óta működtetett „Játék határokkal” elnevezésű programja idén újabb fontos szolgáltatással bővítette tevékenységét.
Dátum: 2016. szeptember 15.
Folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. prevenciós programja.
Dátum: 2016. május 23.
Május 23-án nyitották meg azt a különleges képzőművészeti kiállítást, melyre a Játék határokkal szerencsejáték-függőségi prevenciós modellprogramja keretében hirdetettet pályázatot.
Dátum: 2016. május 11.
Május 11-én nyitották meg azt a különleges képzőművészeti kiállítást, melyre a Játék határokkal szerencsejáték-függőségi prevenciós modellprogramja keretében került sor.
Dátum: 2016. április 20.
A kiállítás a szerencsejáték-függőség veszélyeire hívja fel a figyelmet - a tárlat két hétig látogatható a Szinvapark Bevásárlóközpontban.
Dátum: 2015. szeptember 25.
Öt településen (Miskolc, Orosháza, Szolnok, Martfű és Olaszliszka) indul a Debrecenben sikereket elért megelőző, kezelő és szemléletformáló munka.
Dátum: 2014. október 16.
’Játék határokkal’ - két esztendő mérlegén a szerencsejáték-függőség veszélyeire figyelmeztető modellprogram. Szakmai nap keretében értékelték az elért eredményeket és további lehetőségeket.
Dátum: 2014. július 30.
Idén is érdekes és tartalmas programokkal várták sátrukban a debreceni Campus Fesztivál résztvevőit az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. ’Játék határokkal!’ című, szerencsejáték-függőség megelőző illetve kezelő projektjének munkatársai.

Oldalak