Srí Lanka-i áldozatok családjainak megsegítése

A Srí Lanka-i robbantások következtében nehéz helyzetbe került családok megsegítésére gyűjtést indít az Ökumenikus Segélyszervezet. Az összegyűlt támogatást a Srí Lanka-i keresztény egyházi szervezeteken keresztül fogjuk eljuttatni az érintett Srí Lanka-i családokhoz. 

Az adománygyűjtéshez egy bankkártya segítségével itt, az oldal tetején lehet csatlakozni, illetve az Ökumenikus Segélyszervezet 11705008-20464565 számlaszámán, a közleményben „Srí Lanka” megjelöléssel lehet a pénzadományokat felajánlani. 

A gyűjtéshez kapcsolódva „Oszd szét a szegények között…” mottóval fordul felhívással az evangélikus gimnáziumok ballagó diákjaihoz a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Elnöksége. Azt kérik, hogy a közeljövőben esedékes ballagáson a virágra és egyéb kiegészítő ajándékokra szánt összeget – az osztályok közös döntése, illetve egyéni megfontolás alapján – ajánlják fel a nehéz helyzetbe került családoknak.

Hírek

„Oszd szét a szegények között…” mottóval fordul felhívással az evangélikus gimnáziumok ballagó diákjaihoz a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Elnöksége.