TANDEM Fejlesztési Alap harmadik kiírás

Az Ökumenikus Segélyszervezet „TANDEM Fejlesztési Alap” néven 2012-ben pályázati programot indított, melynek keretében 2012-2014 között több pályázati körben, vissza nem térítendő támogatásként összesen több mint 200 millió forinttal támogatja a magyarországi szociális szektort. 

Az első és második, 2012/2013-as kiírások keretében összesen 36 projekt nyert támogatást. A támogatással hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik komplex fejlesztése, családok önfenntartóvá válásának elősegítése valósult meg. 

A 2014. február 11-én nyilvánosságra hozott harmadik kiírásra a modernizációs veszélyekre felkészítő, célzott prevenciós programokat kidolgozó, gyermekfejlesztéssel foglalkozó nonprofit szervezetek és egyházak jelentkezhettek.


Május 27-én a Bíráló Bizottság meghozta döntését a TANDEM Fejlesztési Alap 3. pályázati kiírására (modernizációs veszélyekre felkészítő komplex prevenciós programok) 2014. 03.31.-ig beérkezett pályázatok vonatkozásában. A döntés értelmében az alábbi listában látható 31 projekt részesül támogatásban.

A TANDEM Fejlesztési Alap második kiírásának B komponensét eredményesen megvalósító pályázók közül a Bíráló Bizottság 2014.04.30.-i döntése alapján az alábbi listában látható 5 pályázónak támogatást nyújt az eddig megvalósított projektek továbbviteléhez. 

Hírek

Újszerű eszközök és egyedi megoldások a hazai szociális ellátó rendszerben. A szociális munka új útjairól és jógyakorlatairól szervezett országos konferenciát az Ökumenikus Segélyszervezet Budapesten TANDEM Programja kapcsán.