Kapaszkodó

Rendszeres adományozókat keresünk a 2000 gyermek felzárkóztatását segítő Kapaszkodó programunk működtetésére

Nagy hangsúlyt fektetünk a rászoruló gyermekek fejlesztésére, felzárkózásuk elősegítésére: Kapaszkodó programunk keretében országszerte 13 helyszínen közel 2000 gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) és a személyre szabott fejlesztési tervek adnak valódi esélyt a hosszú távú változásra. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez.

Óriási segítséget jelentenek számunkra a hónapról hónapra, kiszámíthatóan érkező adományok. A havi fix támogatási összeggel segítő adományozók nagyban segítik, hogy olyan hosszú távú programokat tervezzünk és működtessünk, melyek az átmeneti segítségen túl valódi kitörési pontokat is tudnak kínálni a rászorulóknak.Így segíthetsz:

- Rendszeres adományozás indítása itt, a honlapon.

- Rendszeres átutalási megbízás feladásával bankodnál a 11705008-20464565 számlaszámra.
Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel:  „Kapaszkodó - rendszeres”, illetve add meg e-mail címed, hogy közvetlenül is beszámolhassunk az adomány felhasználásáról! Ha további információkra vagy kíváncsi az adományozás indításáról, kattints ide


Ha kérdésed van...

Ha szeretnél segítséget kérni abban, hogyan tudsz bankodnál rendszeres átutalási megbízást adni vagy további információkra van szükséged, akkor keresd munkatársunkat munkanapokon 9 és 12 óra között a 06 1-205-3955-ös számon. Ha nem alkalmas telefonos időszak, akkor töltsd ki az alábbi oldalon lévő űrlapot, hogy munkatársunk értesíthessen a további teendőkről.