Ne csak szurkolj, segíts!

Én is segítek!


Az Ökumenikus Segélyszervezet „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” nevű jótékony futóközösségének célja, hogy ráirányítsa a többi futó, illetve a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és ezáltal minél több embert változtasson szurkolóból aktív segítővé.

Várunk téged is a csapatba, ha...

...szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal, és
...már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, nem elég szurkolni értük,
   hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!   

 


 

Következő versenyek ahol jelen leszünk 

Aktuális cél

1 millió Ft-ot összegyűjteni a „Felhőtlen gyermekkor” nyári tábor megszervezésére.

Immár ötödik alkalommal szervezzük meg „Felhőtlen Gyermekkor” táborainkat olyan hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek számára, akiknek esélyük sem lenne eljutni  nyaralni. Táborainkban a sok játék és élmény mellett fejlesztő szakembereink segítik a gyermekek felzárkózását.

Hogyan tudok segíteni?

 

 

 

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz! 

 

 

 

Indíts adománygyűjtést a  jóügyekért.hu oldalon! Határozod meg saját elérendő adománycélod, majd oszd meg barátaiddal, hogy ők is csatlakozzanak a célkitűzéshez! 

 

 

 

 

 

Adományozz itt, az oldal tetején honlapunkon, és biztasd erre szurkolóidat is!

 

 

 

 

 

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből!


Érdekel a program, mit tegyek? Mi az első lépés?

Egyszerű. Regisztrálj az alábbi oldalon lévő űrlapon. Mi pedig mindig megküldjük neked a legfrissebb információkat, pl. hogy mikor, melyik futóversenyen és milyen aktuális célért állunk rajthoz. 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahonnan mindig első kézből tudsz majd értesülni a „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” programot érintő friss hírekről.

Pólórendelés:
A futómezt megrendelheted előre, vagy a kitelepüléseinken személyesen is megvásárolhatod. (Ha biztos akarsz lenni, abban, hogy legyen a méretedben, javasoljuk az előrendelést.)

Ha további kérdéseid lennének, a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címre írj nekünk! 

Céges futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?

Sőt, hozd a többieket is! Csatlakozzatok céges csapatként, és küzdjetek együtt a közös célért! Gyűjtsetek minél több támogatót a kollégák közül! Első lépésként töltsd ki te is az űrlapot úgy, hogy megadod a céged nevét is. Második lépésként pedig írj nekünk egy e-mailt a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu címre „Céges futócsapat”tárggyal, és további, kifejezetten cégekre szabott adományozási lehetőségeinket is megosztjuk veletek.

Hírek

Egyedülálló figyelemfelhívó akcióval vett részt a 32. Spar Budapest Maratonon az Ökumenikus Segélyszervezet.
Egyedülálló jótékonysági akcióval készült a Vivicittára az Ökumenikus Segélyszervezet a Ne csak szurkolj, segíts! kezdeményezéssel.
„Ne csak szurkolj, segíts!” jelmondatával, jótékonysági szurkolói ponttal jelent meg szeptember 11-én a 31. WizzAir Félmaratonon az Ökumenikus Segélyszervezet.