Ne csak szurkolj, segíts!

Az Ökumenikus Segélyszervezet jótékony futócsapatának tagjai azért állnak rajthoz, hogy ráirányítsák a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és a „Ne csak szurkolj, segíts!” üzenettel minél több embert változtassanak szurkolóból aktív segítővé. 

Várunk Téged is a csapatba, ha...

...szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal, és 
...már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, nem elég szurkolni értük, hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!   

Hogyan segítenek a Segélyszervezet futócsapatának tagjai?

•    Futóink a sporteseményeken „Ne csak szurkolj, segíts!" feliratú futómezt, egyéb jótékonysági terméket (baseball sapka, sporttáska, stb.) vásárolhatnak, amely megvásárlásával az évente 1500 rászoruló gyermeket segítő „Kapaszkodó” programunkat támogatják. A Segélyszervezet sátránál a helyszínen is lehet adományozni, amiért köszönetképpen látványos „Ne csak szurkolj, segíts!” matricát, illetve tetoválást adunk. 

•    A futómezt, illetve matricát és tetoválást a versenyen is magukon viselhetik, így  a termékeken feltüntetett 1353-as adományvonal és „Ne csak szurkolj, segíts!” felirat viselésével pedig a szurkolókat hívják összefogásra: csatlakozzanak ők is az összefogáshoz futóként, adományozóként.

•    Saját közösségi oldalukon keresztül kommunikálhatják, milyen aktuális célokért futnak a Segélyszervezet futócsapatának tagjaként, és arra kérhetik ismerőseiket, hogy ha tehetik, ők is csatlakozzanak az összefogáshoz.    

•   Futóink egyszerű módon on-line is adományozhatnak ide kattintva.

Hogyan lehet csatlakozni?

Egyszerűen. Regisztrálj itt, az oldal alján található űrlapon. Regisztráció után a továbbiakban tájékoztatunk, mikor, melyik futóversenyen és milyen aktuális célért állunk rajthoz. Ha jótékonysági terméket, pólót tervezel vásárolni, add meg a méretedet, és szívesen félretesszük neked a versenyre.

Ha további kérdéseid lennének, Bakó Viktória önkénteskoordinátorunknál érdeklődhetsz a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címen. 

Céges futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?

Sőt, hozd a többieket is! Csatlakozzatok céges csapatként, és küzdjetek együtt a közös célért! Gyűjtsetek minél több támogatót a kollégák közül! Jelentkezzetek ide kattintva. Kérdés esetén írhattok a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu címre - szívesen segítünk a futócsapat szervezésében.

Nem tudok/nem szeretek futni. Akkor én ne jöjjek?

De!!! Csatlakozz szurkolócsapatunkhoz! A Segélyszervezet saját standdal és szurkolói csapattal van jelen számos futóeseményen. Mindenkire szükség van! 
Várjuk jelentkezésed a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu-n.

Mikor lesz a következő közös futás?

2017.április 8-9-én a Telekom Vivicittá futóversenyen. Az eseményen számos rövid és hosszabb táv közül választhatsz, bárki megtalálja a felkészültségének megfelelő versenyt. Jelentkezz, és minden részletről tájékoztatunk!


Regisztrálj futóként az alábbi űrlap kitöltésével: